Ваучери за подарък за почивка и специално преживяване за любимите ви хора

Празнични и пакетни ваучери за подарък за почивка в „Джуджева къща“

С идеите за подарък за любимите ви хора често се изчерпват, затова след много запитвания предлагаме на Вашето внимание ваучери за подарък в Джуджевата къща, с които да изненадате и зарадвате Вашето семейство, приятели и близки. 

Как работи?

Стъпка 1: Избери Ваучер от следните тук

Подаръчен Ваучер

Уикенд в „Джуджева къща“ за двама 

Цена: 320 лева

Няма нищо по-хубаво от това да подариш време и отдих сред тишината и спокойствието на китно Панагюрище за любимите си хора. Специалното ни „Уикенд“ предложение включва две нощувки със закуски, две вечери и още изненади. Насладете се на истинска почивка и безкрайно вкусна, домашна храна във възрожденска обстановка. Очакваме ви!

Room-2 6

Подаръчен Ваучер

Нощувка със закуска за двама

Цена: 80 лева

Подари внимание, обич и почивка за близките ти. Нашето предложение за подаръчен ваучер за 1 нощувка със закуска за двама е идеален бюджетен подарък за семейни приятели, роднини и близки. Със него ще зарадвате и умихнете всяка двойка. Очакваме ви!

Подаръчен Ваучер 

Фотосесия в Народна Носия

Цена: 50 лева за 1 човек

Ние от хотелски комплекс Джуджева къща шием и везаме ръчно български носии. Подарете на любимите ви хора възможността да се снимат с традиционни носии при нас. Ваучерът включва кадри от професионален фотограф и сесия от 1 час. Очакваме ви!

Photosession

Подаръчен Ваучер

Индивидуален

Цена: определяте я вие

Искате да подарите ваучер, но имате различни идеи и очаквания? Ние ще ги сбъднем и ще направим преживяването ви незабравимо. Свържете се с нас и ни разкажете Вашата идея! Очакваме ви!

foyerverki

Стъпка 2: Направи Плащане

След като се свържете с нас и уточним всички детайли около желанието ви за ваучер за подарък по имейл ще ви изпратим и детайлите за плащане.

Също така по имейл ще уточним и как желаете да изглежда Вашия ваучер. 

Вижте един примерен ваучер тук.

Стъпка 3: Изпринтирай и Подари

След като получим плащането ви – ще ви изпратим потвърждение + ваучера на PDF формат, А4, който може да бъде разпечатан на удобно за вас място и поднесен красиво за Вашите близки.

Телефон:

+359 896 06 06 77

Адрес:

Панагюрище, Кръстьо Чолаков 17

Facebook Messenger